MANİSA / SALİHLİ - Kemerdamları Ortaokulu

Kemerdamları Ortaokulu

Kemerdamları Mahallesi/Salihli/Manisa
Vizyon
0Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, tarih bilinç ve şuuruna sahip,insani değerlerle donatılmış Atatürkçü düşünce yapısına sahip,demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti anlayışına sahip ve insan haklarına saygılı, ülkemizin ihtiyaç duyduğu girişimci,üretken ,araştırmayı seven bireyler olarak yetiştirmek hedefimiz.
Misyon
0Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgi ve becerilerini artırmak,kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak,onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başlama: 08:40 Bitiş : 15:20
Kalerüfer
Okulumuza ulaşım köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kemerdamları köyündedir. Köyümüz 150 hane olup ortalama 600 nüfusa sahiptir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezine 22km uzaklıktadır. Okulumuz il merkezine 100km uzaklıktadır.